Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

 • Fri frakt og rask levering
 • Alltid gode priser

Blogg

Hvorfor er luftrenser bra og nyttig hjemme?

Hvorfor er luftrenser bra og nyttig hjemme?

En luftrenser kan være et nyttig verktøy for å rense luften du puster inn mens du sover eller oppholder deg innendørs. Under beskriver vi litt hvorfor en luftrenser er bra og nyttig i hjemmet.


Hva er en luftrenser?


En luftrenser er bra og nyttig i hjemmet av flere grunner:


 1. Bedre luftkvalitet: Luftrenseren fjerner partikler som støv, pollen, dyrehår, og røyk fra luften, noe som resulterer i en renere og sunnere inneluft.

 2. Allergi og astma lindring: Den kan redusere allergener og irritanter som kan utløse allergiske reaksjoner og astmaanfall, noe som er spesielt viktig for personer med allergier eller luftveissykdommer.

 3. Fjerner dårlig lukt: Luftrenseren kan eliminere ubehagelige lukter som matlukt, røyk eller kjæledyrdufter, og dermed forbedre den generelle miljøkvaliteten.

 4. Bedre helse: Redusert eksponering for forurensninger i luften kan bidra til bedre helse over tid ved å minske risikoen for luftveisproblemer og andre helseproblemer.

 5. Økt trivsel: Rengjort luft kan føre til økt komfort og velvære, bedre konsentrasjon, og redusert tretthet, noe som kan forbedre livskvaliteten.

 6. Beskyttelse av møbler og eiendeler: Luftrenseren kan bidra til å forhindre opphopning av støv og partikler på møbler og eiendeler, og dermed øke levetiden og opprettholde utseendet.

 7. Reduksjon av mikroorganismer: Noen luftrensere er utstyrt med bakteriedrepende filtre eller UV-lys som kan redusere spredning av luftbårne patogener.

 8. Bedre søvnkvalitet: En renere luftkvalitet kan forbedre søvnforholdene ved å redusere allergener og irritanter som kan forstyrre søvn.

I sum kan en luftrenser hjelpe med å skape et sunnere, mer behagelig og trivelig hjemmemiljø ved å forbedre luftkvaliteten og redusere helseproblemer knyttet til dårlig luft.


Fakta & info om Inneklima

Fakta & info om Inneklima

Her er noen viktige fakta opplysninger om inneklima:


 1. Inneklimaets betydning: Vi tilbringer vanligvis mer enn 90 % av tiden innendørs, og inneklimaet har derfor stor innvirkning på vår helse og trivsel.

 2. Luftkvalitet: Dårlig luftkvalitet inne kan føre til luftveisproblemer, allergier og andre helseproblemer. Luftrenser og god ventilasjon kan bidra til å forbedre luftkvaliteten.

 3. Temperatur og fuktighet: Optimal temperatur og fuktighetsnivå er viktig for komfort og produktivitet. For eksempel kan for høy luftfuktighet føre til muggvekst, mens for lav fuktighet kan tørke ut slimhinner og føre til ubehag.

 4. Ventilasjon: Riktig ventilasjon sikrer utskifting av forurenset luft med frisk luft. Dårlig ventilasjon kan føre til opphopning av skadelige stoffer.

 5. Støy: Støyforhold påvirker konsentrasjonen og trivselen. Reduksjon av uønsket støy er viktig for et godt inneklima.

 6. Radon: Radongass, som kan lekke inn i bygninger, er en usynlig og luktfri kilde til kreftfare og må overvåkes.

 7. Formaldehyd: Dette kjemikaliet finnes i mange byggematerialer og møbler og kan forårsake helseproblemer. Det er viktig å begrense eksponeringen for formaldehyd.

 8. Allergener: Inneklima kan være en kilde til allergener som støvmidd, dyrehår og pollen. Riktig rengjøring og bruk av luftrenser kan bidra til å redusere allergeneksponeringen.

 9. Helseeffekter: Et dårlig inneklima kan føre til symptomer som hodepine, irritasjon i øyne og luftveier, tretthet, og i alvorlige tilfeller, alvorlige helseproblemer som astma og andre luftveissykdommer.

 10. Forebygging: God vedlikehold, regelmessig rengjøring, riktig ventilasjon og bruk av luftrenser er noen av tiltakene som kan bidra til å opprettholde et sunt og behagelig inneklima.

Disse faktaopplysningene understreker viktigheten av å opprettholde et godt inneklima for å beskytte helse og trivsel.


Hilsen oss i

Elektrofilter Vest AS

Luftrensere

Luftrensere

En luftrenser på arbeidsplassen eller hjemme filtrerer luften for å fjerne partikler, allergener, røyk, lukt og andre forurensninger. Luftrenser vil forbedre luftkvaliteten, skaper et sunnere miljø og kan bidra til å redusere helseproblemer, allergiske reaksjoner og redusere fravær hos ansatte = SUNNERE MILJØ


Vårt firma er over 20 år, og har mange faste kunder som får et bedre innemiljø gjennom Luftrensere  fra oss. 


Bedrift marked: Vi tilbyr utleie maskiner ferdig installert i din bedrift (Stor Bergen) med serviceavtale hvor vi kommer å bytter filter hver mnd. - Vi har ikke tall på hvor mange sykefravær timer og dager vi har vært med å redusere, og hvor mye mer positivitet og effektivitet det har blitt skapt på arbeidsplasser - det er MANGE!


Privat; I dagens 1000 hjem er det mange som sliter med allergier og påvirkninger fra forurensinger i hjemmet - det kan være fra husdyr, støv, pollen alergi, forurensinger, lukt mm. Og JA - vi befinner oss 90% innendørs. Da er det lett å forstå hvilke positiv effekt en luftrenser har i hjemmet ditt. Vi sender luftrensere til hele Norge


Eksempler på plassering er "de 1000 hjem", Frisørsalong, Regnskapskontor, Papir- og næringsmiddel, Lager, Logestikk, Trevirke, Kundesenter, Utsatte beliggenhet for virksomhet, Møterom, Kontor, Verksted +++++++


Ta kontakt med oss for gratis veiledning, råd og tilbud. post@elektrofilter-vest.no 


Se vårt utvalg av luftrensere her >>

Hilsen oss i

Elektrofilter Vest AS

ACA Kamanje

ACA Kamanje