Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Luftrenser for bedrift

En luftrenser på arbeidsplassen  filtrerer luften for å fjerne partikler, allergener, røyk, lukt og andre forurensninger. Den vil forbedre luftkvaliteten, skaper et sunnere arbeidsmiljø og kan bidra til å redusere helseproblemer, allergiske reaksjoner og redusere fravær hos ansatte.


Vårt firma er over 20 år, og har mange faste kunder som får et bedre innemiljø gjennom service, formidling av kunnskap og installerte luftrensere fra oss. Vi har ikke tall på hvor mange sykefravær timer og dager vi har vært med å redusere, og hvor mye mer positivitet og effektivitet det har blitt skapt på arbeidsplasser - det er MANGE!


Vi tilbyr utleie maskiner eller kjøp av luftrenser - tilpasset ditt arbeidsmiljø, forurensing og behov. De fleste velger leie luftrenser til en fast månedssum som også inkluderer faste service intervaller. NB! Vi tilbyr leie maskiner med service m/faste filterskift i Vestland fylke. 


Eksempler på plassering er Frisørsalong, Regnskapskontor, Papir- og næringsmiddel, Lager, Logestikk, Trevirke, Kundesenter, Utsatte beliggenhet for virksomhet, Møterom, Kontor, Verksted +++++++


Ta kontakt med oss for gratis veiledning, råd og tilbud. post@elektrofilter-vest.no 


Hilsen oss i

Elektrofilter Vest AS